De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op maandag 04 maart 2024 om 18.16 uur.

Vannacht kans op mist. Morgen vaak bewolkt en plaatselijk wat regen

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.
Vanavond komen er in het westen, midden en zuiden opklaringen voor. In het noordoosten is het bewolkt. Het blijft droog. Er is weinig wind.

Komende nacht kan er in het noordoosten plaatselijk lichte regen vallen, elders is het droog. In het noorden en midden ontstaat plaatselijk mist. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het noordoosten tot plaatselijk dicht bij het vriespunt in het zuidwesten. Er is weinig wind.

Morgenochtend raakt het vrijwel overal bewolkt en hier en daar valt lichte regen. Op enkele plaatsen in het noorden en midden kan eerst nog mist voorkomen. In het noordoosten steekt een matige wind uit het oosten op, elders staat er weinig wind.

Morgenmiddag overheerst de bewolking en valt er plaatselijk lichte regen. De maximumtemperaturen liggen rond de 10°C, in het (uiterste) noordoosten wordt het ongeveer 7°C. In het noorden staat er een matige wind uit het oosten, elders staat er weinig wind.

Morgenavond valt er vooral in het midden en noorden soms nog lichte regen. In het noordoosten staat een zwakke tot matige oostenwind, elders is er nauwelijks wind. (Bron: KNMI)